Evenementen reiniging

Pre Reiniging

Voor aanvang van uw evenement maken onze serviceteams de evenementenlocatie, inclusief parkeerplaatsen en aanlooproutes, schoon. 

In de opbouwfase plaatsen we alle benodigde inzamelmiddelen, zoals containers, over het gehele evenemententerrein, wordt afval opgeruimd en worden containers geleegd.

Reiniging tijdens evenement

Tijdens het evenement zorgen onze serviceteams ervoor dat alle inzamelmiddelen regelmatig worden geleegd om de maximale beschikbaarheid ervan te garanderen.

Het ingenomen afval voeren we af naar onze verzamelcontainer(s). De serviceteams houden het evenemententerrein zo schoon mogelijk; hoe minder afval op de grond, des te meer de bezoekers ‘hun’ terrein schoonhouden.

Nachtreiniging (bij meerdaagse evenement)

Bij meerdaagse evenementen of korte opleveringsmomenten van het evenemententerrein kunnen wij zorgen voor een (tussentijdse nachtreiniging.

De werkzaamheden vinden voornamelijk ’s nachts plaats, na sluitingstijd van het evenement. Zo ligt het evenemententerrein aan het begin van de (tweede) evenementendag er weer schoon en netjes bij.

Eindschoonmaak

Direct na afloop van uw evenement reinigen we de locatie volgens onze planning en controleren we samen met u als klant. Dit maakt deel uit van onze dienstverlening bij Cleaning Crew Emmen, waarbij we streven naar een vlekkeloze eindschoonmaak.

Ons team zorgt voor een grondige reiniging, zodat u zich na afloop van uw evenement geen zorgen hoeft te maken over de staat van de locatie. Wij hechten veel waarde aan uw tevredenheid en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de oplevering aan uw verwachtingen voldoet.